Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πως να έρθετε

Πως θα φτάσετε από

Αθήνα

Αν έρχεστε από Αθήνα μπορείτε να έρθετε οδικός μέσω της εθνικής οδού (Ε75) με δικό σας όχημα ή να επιλέξετε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λιοσίων το οποίο θα σας μεταφέρει σε όποια Θεσσαλική πόλη επιλέξετε. Ο χρόνος της διαδρομής ποικίλει από τριάμισι μέχρι τεσσεράμισι ώρες. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε με το τρένο. Η απευθείας γραμμή του τρένου σας μεταφέρει στη Λάρισα και από εκεί με ανταποκρίσεις μπορείτε να μεταβείτε στις υπόλοιπες Θεσσαλικές πόλεις.

Θεσσαλονίκη

Από Θεσσαλονίκη μπορείτε να έρθετε οδικώς μέσω του Ε75 πάλι με δικό σας όχημα ή χρησιμοποιώντας το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης το οποίο σας συνδέει με οποιαδήποτε Θεσσαλική πόλη το περισσότερο μέσα σε τρείς ώρες. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε με το τρένο. Η απευθείας γραμμή του τρένου σας μεταφέρει στη Λάρισα και από εκεί με ανταποκρίσεις μπορείτε να μεταβείτε στις υπόλοιπες Θεσσαλικές πόλεις.

Κρατικός Αερολιμένας Ν. Αγχιάλου

Αν προσγειωθείτε στο Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου βρισκόσαστε 15 λεπτά απόσταση από το Βόλο. Την απόσταση αυτή μπορείτε να καλύψετε με λεωφορείο του αεροδρομίου ή με Ταξί.

Μετακίνηση μέσα στην Περιφέρια Θεσσαλίας

Οι πόλεις της Θεσσαλίας συνδέονται μεταξύ τους με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο (Ο.Σ.Ε.) αλλά και οδικώς. Αν δεν διαθέτετε δικό σας όχημα και προτιμήσετε να μετακινηθείτε με μέσα μαζικής μεταφοράς μπορείτε να επιλέξετε το τρένο με το οποίο μπορείτε να ταξιδέψετε στη Λάρισα, το Βόλο, τη Καρδίτσα, τη Καλαμπάκα (Μετέωρα) και τα Τρίκαλα ενώ χρησιμοποιώντας τα ΚΤΕΛ του κάθε Νομού μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στα περισσότερα χωριά και αξιοθέατα της περιοχής.

ΚΤΕΛ Νομού Λάρισας

ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας

ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων

ΚΤΕΛ Νομού Καρδίτσας

Booking.com

Δημοφιλή

Τελευταία άρθρα