Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Διαφήμιση

Εμείς ξεχωρίζουμε!

Το EnjoyThessaly είναι ο πληρέστερος Online τουριστικός οδηγός για τη Θεσσαλία και ένας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελλάδα αφού το ranking μας ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο! Χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες κάθε μήνα από Ελλάδα και εξωτερικό συμβουλεύονται τις σελίδες του EnjoyThessaly για να οργανώσουν τις διακοπές, τις δραστηριότητες αλλά και για τα events της Θεσσαλίας. Τo enjoythessaly τα παρέχει όλα, δυνατότητα να κλείσει ο επισκέπτης τη διαμονή του σε καταλύματα όλων των κατηγοριών, ακτοπλοϊκά – αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, νέους και σύχρονους χάρτες και άρθρα με διάφορα tips και gadgets να αγοράσεις για τις διακοπές σου.

Κάθε φυσικό πρόσωπο ή εταιρία που δραστηριοποιείται τουριστικά μπορεί να διαφημιστεί στο EnjoyThessaly. Οι διαφημίσεις καθορίζονται από τον τρόπο προβολής και τη διάρκεια προβολής του διαφημιζόμενου.

Αν είσαστε ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης στη Θεσσαλία και θέλετε να ξεχωρίσετε επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@enjoythessaly.com για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους τρόπους διαφήμισης και τα οφέλη τους. Η διαφήμιση στο Enjoythessaly είναι αποδοτική διότι οι επισκέπτες μας είναι άνθρωποι που ψάχνουν πληροφορίες για τους προορισμούς της Θεσσαλίας πριν την επισκεφθούν και συγχρόνως πιθανοί πελάτες της επιχείρησής σας.